Curacao: +599 9 698 2193 Amsterdam: +31 6 29073339

Alles-in-één website pakket

Handig.

Meer informatie

Altijd een gratis WordPress Workshop

En offline.  Je leert de je website te onderhouden en bij te werken. En, is het na een Workshop toch teveel gedoe voor je ga dan voor het pluspakket. De websitebakkerij zorgt dan voor jouw maandelijkse contentwijzigingen.

Standaard lay-out’s

De websitebakkerij werkt met standaard lay-out’s. Hierdoor kunnen de prijzen laag gehouden worden. De mogelijkheden zijn trouwens eindeloos. Gebouwd op het grootste Content Management Systeem (WordPress) is het DIVI theme uiterst flexibel. Zit jouw droomwebsite niet tussen de demo sites? Vraag dan een op maat gemaakte websiteofferte aan.

Opzeggen, verhuizen, betalen

Je kunt je website maandelijks opzeggen. De betaling gaat per jaar of per maand (geen automatische incasso). Als je de website bij een andere hosting wilt onderbrengen dan krijg je eenvoudig de verhuiscode van je domein en de site back-up . 

Beveiliging, SSL

De websitebakkerij zorgt voor updates en back-ups en heeft dit centraal geregeld. Jouw domein wordt dan ook voor de duur van het contract bij de websitebakkerij gehost.  Uiteraard zijn de websites SSL beveiligd. Dit is de sleutel tot een veiligere website en bovendien vanuit de GDPR richtlijnen aanbevolen als je in Europa woont of je dienst erop richt.

Laat je inspireren